I veckan som kommer

1452923904819589A5312-740x1110

1, 2.

Hej! Nu är jag tillbaka från ledigheten igen. Hoppas att ni har haft en härlig påsk. Här har det varit väldigt varierande väder. Ena stunden har det snöat snöflingor stora som bollar, andra stunden har det haglat och sedan har solen tittat fram med klarblå himmel som följd. Mycket förvirrande tillstånd på detta påskvädret.

Annars har påskhelgen varit hur mysig som helst. I torsdags var vi hos Roland och Carola i Törsbo för att äta supergott påskbord och i fredags var Tuva på Skälby med sin bästis Katja. Dom var utklädda till påskkärringar, gick på äggjakt, fick klappa kycklingar och leka tills dom stupade på kvällen. När mina kära föräldrar kom tillbaka från sin London-resa så åkte vi till Ekerum för att äta vår traditionsenliga påsklunch. Och i söndags bjöd jag min syster, gudson och föräldrar på lunch för att sedan åka iväg till en ny påskfest hos Helen och Leif. Så man kan lugnt säga att det har varit mycket påskfirande i helgen!

Det var egentligen bara måndagen, alltså annandag påsk, som gick i lugnets tecken! Då var bara jag och Olle hemma, jag gjorde ett Hemnet-jobb, kollade på tv (har ni sett att den nya säsongen av SKAM har kommit!?) och åt det sista av påskcheesecaken för att sätta punkt för påsken 2017.

Och nu kommer ”Veckans lista”!¨

I veckan som kommer…

…är det: Påsklov för Tuva!

…är veckans pyssel: Papperspyssel! På torsdag ska jag ta med Tuva till den fantastiska pappersutställningen på Kalmar slott. Sedan så får man papperspyssla efter man sett utställningen och det tror jag kommer bli hur inspirerande som helst.

…drömmer jag om: Massage! Mina axlar och min rygg gör så sjukt ont. Att bära Olle så mycket som jag gör tar ut sin rätt nu känner jag. Och idag satt Tuva, sex år på mina axlar under tio minuter. Aj.

…ser jag fram emot: Lördag! För då ska jag ut på lokal!

…längtar jag efter: Sofia som är bortrest i Teneriffa och Amanda som är i Thailand. Vi brukar inte ses så ofta men när någon är bortrest så känns det extra mycket liksom. Man kan inte ringa eller sms:a när man vill, det går inte få tag på dom lika lätt. Fint att mina föräldrar är hemma från London iallafall!

En reaktion på “I veckan som kommer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *