Påskveckan

blommatumblr_o20tl4k6S71sg8ttro1_500tumblr_nxmkhakYPU1qd21rvo3_500

I påskveckan som kommer…

…äter jag: Vår traditionsenliga påskmiddag på Ekerum, min veganska pavlova, godis och påskbakelser som är gjorda på sockerkaka, grädde och persikohalvor. Vi ska även på tre (!) kalas under helgen så då blir det nog ett och annat gotte.

…är glad att: Det är just påsk! Påsken är faktiskt en av mina favoriter när det kommer till högtider. Perfekt opretantiöst, lagom hög nivå när det kommer till pynt och pyssel (även jag ser mina begränsningar) och bara fokus på god mat och så godis då så klart. Att det även är vår vid denna tidpunkten är bara ett stort fett plus!

…ser jag fram emot: Att spela skivor på Tengboms vårfest på onsdag!

…stänger jag: Butiken på fredag eftersom det är långfredag! Istället så ska jag ta med Tuva och hennes kompis till äggjakten på Skälby.

…dricker jag: Påskmust, cava och kaffe.

…tänker jag att: Jag ska krama mina nära och kära extra hårt. Det viktigaste är ju ändå familjen och vännerna, allt runt omkring spelar inte så stor roll. Terrordådet i Stockholm har lämnat många berörda och helt plötsligt så spelar det materiella inte så stor roll. Jag vill inte vara rädd för framtiden men samtidigt så finns tankarna och känslorna där som inte vill försvinna. Och jag känner att det är okej att vara ledsen och rädd. Därför tar jag en tyst minut för alla drabbade – all kärlek och alla blommor till er!

Fotona hittar ni på mitt Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *