Veckans lista

267b69ad4f5bf6de87b8043ed431573btumblr_mzpkbz7TCu1qic91bo1_1280aHR0cCUzQSUyRiUyRjQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tJTJGLU84UFVpbG1HbGtjJTJGVmhxcDl3aGYyTEklMkZBQUFBQUFBQUxzayUyRjc5bHBUdjRvSDZrJTJGczE2MDAlMkZJTUdfNTc2Mi5KUEc=

123

Då var det måndag igen och det är dags för veckans lista! Jag är fortfarande lite mör efter helgens eskapader då vi hade möhippa för min vän Lizette i lördags. Typiskt att man ska vara bakis flera dagar efter kalas-tillfället… Så denna dagen har gått i snigelfart och jag har försökt att fånga alla solstrålar jag kan enbart när jag sitter i solstolen. Men nu ska vi se vad resten av veckan har att bjuda på!

Denna veckan som kommer…

…ska jag: Försöka att ta mig ett rejält varmt bad! Gjorde det förra veckan och kände mig som en bebis efteråt. Älskar när musklerna blir alldeles mjuka och goa.

…ser jag fram emot: Tisdagen extra mycket! Då ska Tuva vara ledig från skolan och vi ska till stan för att gå på Kalmar slott, fika och titta på Maja-utställningen. Jag ska även luncha med Sofia och Cecilia på Porten! Det blir fint som snus det.

…kommer helgen: Att vara extra kalasig! Tuva ska på kalas både på lördagen och söndagen så det blir till att slå in presenter, stryka klänningar och köra runt på ett sockerstinnt barn.

…tittar jag på: Finalen av Sveriges Mästerkock (hejade dock på Emma!), Ullared, Lets dance och Talang. Hej Svensson-livet! Brukar dock att somna mitt i programmen. *Lever life*

…äter jag: Grillat och vegetarisk buffé. Mums! Är typ besatt av halloumi. I lördags åt jag en magiskt god semifreddo med maräng och Nutella. Kanske gör jag den till helgen?

Hoppas att ni får en härlig vecka!

En reaktion på “Veckans lista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *