Denna veckan

Lemon-Meringue-Tart-Paleo-2-613x900Processed with VSCOcam with hb1 presetSFDAB28A7E6B3A64762A632A06A6E98B624

1, 2, 3.

I veckan som kommer…

… peppar jag på: Påsken! Jag fullkomligt ääälskar påsken!

… planerar jag: Tänkte redigera färdigt jobbet som jag och Folks Interiör gjorde för några veckor sedan. Sedan tänkte jag njuta av de första dagarna i april och göra det fint i trädgården med hjälp av min pappa aka ”the moss destroyer”! Gräsmattan kommer bli grön som en prinsesstårta.

… är jag tacksam över: Att Tuva och Olle har så grymt snälla mor- och farföräldrar! Jag är så tacksam över all hjälp vi får varje dag, bäst är dom! Jag är även tacksam över min fantastiska redovisningsbyrå och att solen har lyst på oss hela dagen! Solen gör så mycket med mig. Jag känner mig liksom mycket gladare och lyckligare.

… hoppas jag: Att solen fortsätter skina och att knopparna brister!

… drömmer jag om: Att få måla kontoret i stan och hallen i huset med kalkfärg från Kalklitir! Jag har redan beställt hem några påsar kalkfärg så nu kliar det i fingrarna vill jag lova.

… äter jag: Mexikanska tacos med koriander, mango, avocado, inlagd rödklök och annat gott!

… ser jag fram emot: Att få fixa i Tuvas lekstuga och i Olles barnrum! Olles barnkammare har varit ett enda stort kaos tills han fyllde ett år och vi bestämde oss för att göra det fint i hans rum. Och så ser jag fram emot att få se bilderna som togs på mig och Sofia i fredags. Fotona ska användas till ett nytt projekt som vi har på gång. Så fort hemsidan är färdig så kommer vi att släppa den spännande nyheten! To be continued…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *