Liebling!

33

När jag var i Malmö så besökte jag en alldeles fantastisk butik. Jag hintade lite om butiken för några dagar sen och det är alltså Liebling som jag blev kär i! Jag hade aldrig varit där tidigare men jag följer dem på Instagram och har suktat efter många fina saker i deras webshop. Därför kändes det extra bra att besöka deras fysiska butik som ligger på Davidhallstorg 8, hjärtat i Malmö!

31

Och finare butiken får man leta efter! Så himla trevlig personal och inredning var otroligt snygg och inspirerande.

29

Kolla bara. Om jag kunde få köpa med mig butiksinredningen så hade jag gjort det. Här finns noga utvalda kläder, skor och vackra prylar som skapar habegär. De har handplockat allt som finns i butiken och deras filosofi är långsam konsumtion. Alla saker ska vara hållbara, tidlösa och närproducerade. Och när man som kund köper något så kommer det bli din nya liebling!

32

Jag är beredd att hålla med.

28

Snygga axelremsväskor samsades med porslin och brickor.

27

Här kan man hitta tjusiga kläder till vuxna och barn i ekologiska material och i retrostil.

3035

Och så har Liebling ett eget märke med underbara skärbrädor, brickor och underlägg formgivna av Sara Blohmé med otroligt snygga mönster. Liebling tillverkar också snygga träskor som är handgjorda.

24

Jag köpte en handkräm med rosdoft från Lilla Bruket och ett läppbalsam som tillverkades i Malmö och som levereras till butiken med cykelleverans. Där snackar vi närproducerat och eko!

34

Så är ni i Malmö så måste ni bara titta in i finaste butiken Liebling! Och om ni inte är i Malmö så kan ni shoppa i deras webshop. Det var mitt bästa Malmö-tips!

4 reaktion på “Liebling!

 1. Emma

  Lieblingkompis! Visst är det en fin butik! Jag råkade spatsera förbi (och kika in) där på fredagen innan du kom till Malmö och det första jag tänkte när jag klev in var att jag måste sms:a dig å tipsa, men så glömde jag det. Men du visste såklart redan om ’att !

  Kram kram

  Svara
 2. Jessica

  Åh vilken fantastisk butik, hade aldrig hört talas om den innan jag läste ditt blogginlägg. Men när jag kollade på bilderna såg det ut att vara många saker som faller mig i smaken. Måste kolla in butiken nästa gång jag är i Malmö!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *