Jag är med i Kolla!

Just nu är jag med i tävlingen Kolla på affischen! och mitt bidrag är Fia med klubb som jag gjorde till popklubben Popidyll i våras. Eftersom klubben har alltid livekonserter så ville jag visa det genom att göra affischen till ett spel, alltså Fia med knuff. Meningen är att man ska kunna ta med sig affischen hem efter spelningen för att fortsätta spelet hemma på efterfesten!
Nu vore jag så tacksam om ni ville rösta på mitt bidrag i Kolla!-tävlingen. För att lägga er röst på Fia med klubb så går ni in på denna länken, skriver in er mailadress och sedan klickar på länken som skickas till din mail. Klart! Jag vore så glad om ni ville göra det för mig. Om jag vinner så blir det fika. Tack och puss!

13 reaktion på “Jag är med i Kolla!

  1. Teres

   Jag verkar inte kunna kommentera på din blogg förutom här i ”svar”s-fältet. Men så sjukt kung du är, två av mina vänners band med å allt. jag vill ha denna affisch!

   Svara
   1. Madeleine

    nämen åh så roligt! vilka är dina kompisar? kan det vara simian ghost och caotico? har för mig att de kommer från umeå. om du vill så kan jag skicka en affisch till dig!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *