Frågestunden!

102

Kära läsare, nu är det äntligen dags för den hederliga frågestunden! Det var ett tag sen som jag hade en frågestund här på blögga och nu är det alltså fritt fram att ställa de frågor som ni har burit på och som ni undrar över. Det kan vara allt mellan himmel till jord, högt och lågt.

Vart jag fyndar på loppis, bästa pysseltipset, om vintageklänningar, frågor om Bonjour blogs, vad man ska tänka på när man fotograferar, hur man pusslar ihop livet med barn, vad är meningen med livet, varför jag älskar Paris så mycket eller hur man gör när man spelar skivor. Ställ era frågor här nedan i kommentarsfältet så ska jag sen svara på era frågor i ett inlägg framöver! Puss!

 

7 reaktion på “Frågestunden!

 1. Emma

  Hej! Det verkar så spännande det här med att spela skivor på pubar etc. Det är ju väldigt många som gör det, men jag har aldrig riktigt fått kläm på hur det går till: utrustning, hur man bestämmer låter för tillfället, etc. Kan du inte berätta lite mer om hur en typisk ”spelning” ser ut? Kram!

  Svara
 2. bella

  Hallå! Jag är så himla nyfiken på hela Bonjour Blogs-projektet! När är det klappat och klart vilka som ska få den stora äran att bli en del av projektet och hur kommer det hela att se ut? 🙂
  Ha det bra!

  Svara
 3. Naomi

  Hej!
  Jag ska bo i Kalmar från början av november till början på december. Jag undrade om du hade några tips på typ loppisar eller tygaffärer.
  Kram!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *