Följ mig på Bloglovin, Facebook, Instagram och Pinterest!

bonjour vintage bloglovin

Ni vet väl att ni kan följa mig på lika olika ställen på the internetz? Japp, för så är det! Om ni har Bloglovin så kan ni följa min blogg där, det uppdateras ni så fort det kommer upp ett inlägg. För att börja följa Bonjour Vintagage-bloggen på Bloglovin så klickar ni på bilden eller klickar här!

 

bonjourvintage facebook

Sedan finns jag ju på Facebook! Där skriver jag när det finns nya roliga inlägg att läsa, skriver om tips, vintage, inredning, inspiration och andra flotta saker. För att följa mig på Facebook så kan ni klicka på bilden eller klicka här!

 

bonjourvintage pinterest

Fick en fråga av en läsare i kommentarsfältet om jag fanns på Pinterest. Självklart gör jag det! Jag är fullkomligt kär i Pinterest. Världens bästa inspirationskälla! Här samlar jag fina bilder på sånt som är vackert, på påskbilder, på franska bilder, på tårtor, på inredning och annat som är bra att ha i en mapp. Klicka på bilden för att följa mig på Pinterest eller klicka här!

 

bonjour vintage instagram

Och sist men inte minst så hittar ni mig på Instagram där jag heter bonjourmadeleine. Där får ni se lite bakom kulisserna när jag stylar och fotar hemma hos och mat-reportage samt inför andra jobb. Jag visar även bilder från butiken, från mitt hem och från mitt liv. Klicka på bilden eller klicka här för att följa mig på Instagram!

 

4 reaktion på “Följ mig på Bloglovin, Facebook, Instagram och Pinterest!

  1. Jen

    Jag är också helt fullkomligt kär i Pinterest, kan sitta i timmar och drömma mig bort! Nu har du, so du säkert förstår, ytterligare en följare där ♥
    /DancingPinkFlamingo

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *