Det röda huset med punschveranda i Vimmerby

6De senaste dagarna har vi hyrt ett stort rött hus med punschveranda i Vimmerby, bara några kilometer från självaste Katthult – där alla Emil-filmerna spelades in. Mitt i skogen och så tyst det bara kan bli, det är bara korna och svalorna som hörs. Vill ni veta vad det bästa av allt är? Att nu kan ni också hyra detta mysiga huset under sommaren!

Det finns lediga veckor kvar och även enstaka nätter under sommaren. Så om ni vill veta pris och detaljer så kan ni skicka iväg ett mail till Johanna, som är hur trevlig som helst. Vi tyckte att det var peferkt att bo i Grönhult, bara en cykeltur till Katthult, en liten bit in till Astrid Lindgrens Värld och till Vimmerby. Och om man tycker om att bo i skogen nära naturen och lugnet så är det detta boendet hur bra som helst.

8Det fanns ett stort kök med kyl, frys, diskmaskin, kaffebryggare och det mesta man behöver!  Det fanns till och med tvättmaskin och torktumlare.

2Och en gammal spis på det!

3Vi hängde rätt mycket ute på punschverandan. Det är väldigt mysigt att sitta där ute när man äter pannkakstårta, spelar sällskapsspel eller dricker cava när barnen sover. 

4  Och så här ser själva huset ut! Fint va? Skicka ett mail till Johanna; lisajohanna@live.se, om ni har några frågor eller funderingar.

7 reaktion på “Det röda huset med punschveranda i Vimmerby

  1. Jeannett Fruergaard

    Sikke et fint hus, vi tager til Vimmerby om en uge, vi har dog allerede bukket en bolig. Vi har aldrig været der før, men vi elsker Sverige. Tænkte om du kan anbefale nogle gode loppemarkeder eller andet som er vigtig at se i området.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *