Bullens jul

3Äntligen har jag fått julkänsla i kroppen! Igår kom snön och allt är så vitt nu. Jag har även hunnit med att julpynta här hemma. Bästa julbomman är ju helt klart hyacinten så därför köpte jag ett gäng och planterade i det jag hade hemma.
7Finast är ta fram alla sina loppsfyndade skålar på fot, lägga i jord, plantera hyacinten och ösa på med mossa.
5Eller så kan man ta sina snyggaste burkar från skafferiet och plantera favoritblomman där i. Bullens har ju verkligen lyckats med etiketten på sina Pilsnerkorvar och därför fick det bli Bullens jul här hemma. Andra bubblare är oliv-burkarna och tomatkross-burkarna. Håll utkik i matboden!
8

6 reaktion på “Bullens jul

  1. Kajsa

    Har plåtat i ett växthus hela dagen (det var k a l l t) och avled en smula på alla fantastiska blommor, växter, krukor, stilleben och framförallt juliga gröna grejer de hade! Hade jag inte haft hyrbil att lämna efteråt och ärenden att göra så hade jag köpt på mig både det ena och det andra och bara..köttat loss rent pyntmässigt!
    Nu såg jag att de hade ett par hyacinter för en liten lättsam summa på mitt ICA tvärs över gatan så gissa vem som ska gå dit och köpa imorgon och sen plantera i knasiga föremål imorgon. (tips: jag!)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *