I dag kl 12.00 smäller det!

tb-bonjour-2-1

I natt kom vi hem till Kalmar igen efter att ha tillbringat nästan tre dagar i Stockholm. Det var en jobbresa som familjen fick följa med på men vi har även hunnit med ett besök på ljuvliga Junibacken (Titta in i bokhandeln som finns där, finaste i mannaminne. Och åk Sagotåget, höll på att lipa!), tittat på blinkande lampor i restaurangen Koh phangan, ätit stans bästa hotellfrukost på Hotell Nobis och träffat en hel drös fantastiska vänner som bor i Stockholm. Louise, Hanna, Elly, Kajsa, Moa, Emma, Alfred, Kidde, Lisa, Sabina, Annie, Cem, Fanny, Daniel, Johanna, Palliot med flera. Tack alla som kommit och stöttat mig när jag hade min boksignering i Smakbaren på Åhléns och som kom till releasefesten på Jumperfabriken! Ni är bäst.

I går smyglanserade nämligen jag och Emma våra två klänningar som vi har designat tillsammans med Jumperfabriken! Det var så himla roligt och kvällen kan bara sammanfattas med ett ord – MAGISK! Kameran är laddad med bilder så ska visa er snart hur det såg ut!

I dag, fredagen den 28:e oktober, kl 12.00 släpps den limiterade minikollektionen Bonjour Jumperfabriken till försäljning på Jumperfabrikens hemsida och då kan alla köpa klänningarna Bonjour Emma och Bonjour Madeleine! SÅ. ROLIGT! Jag vet iallafall vad jag kommer att ha på mig på jul och nyårsafton… Dessa två favoritklänningarna såklart! Och jag är säker på att ni kommer att gilla dem lika mycket som vi gör <3

2 reaktion på “I dag kl 12.00 smäller det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *