Hemma hos familjen Beijer

Gillberga6Gillberga4 Gillberga2Gillberga7Gillberga1Foto: Madeleine Petersson

En solig söndag i mars åkte jag och Emilia till Gillberga i Öland. Vi åkte i Emilias gula bubbla och hade med oss Josefin, vår gemensamma kompis. Vi var på väg till Josefins föräldrar som bor i ett fantastiskt hus på norra Öland, det var nämligen dags att göra ett hemma hos-reportage! Jag älskar deras hem. Det är så harmoniskt och man känner sig lugn när man går runt på det varma trägolvet. Och sedan har vi ju köket som har allt jag begär av ett kök. Smeg-kylskåpet! Det pastelliga porslinet! De öppna hyllorna! Golvet pelargon-tapeten! Här bor alltså familjen Beijer och i sommar öppnar deras sommarcafé som heter Agnes. Där kan ni fika och dricka kaffe och äta hemmabakta kakor gjorda på äkta smöt och njuta av Öland när ön är som bäst.

Och detta hemma hos-reportaget kan ni hitta i dagens Drömboende som kommer med Barometern eller köpa ett lösnummer på webben här!

 

3 reaktion på “Hemma hos familjen Beijer

  1. A

    Vilka fina och härliga bilder! Du råkar inte veta vad den blommiga tapeten heter och ifall det är något som går att få tag på idag?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *