Har du ett underbart hem?

71104373

Ni kanske vet vid det här laget att jag frilansar som fotograf och stylist. Jag jobbar för flera tidningar och gör hemma hos-reportage på beställning. Nu letar jag med ljus och lykta efter underbara hus, torp, sommarstugor, lägenheter, kojor och vindsvåningar som jag skulle kunna fota! Har du ett fantastiskt hem eller känner du någon som har ett flott hem? Maila mig då till hej@bonjourvintage.se!

Det allra bästa är om hemmen finns i Småland, Blekinge eller på Öland men om du vet ett härligt hem i Göteborg, Stockholm eller Malmö så går det också himla bra! Jag samarbetar med min grymma kompis Emilia Thor. Hon frilansar som skribent och jag som stylist och fotograf. Tillsammans är vi ett sammansvetsat team som har gjort flera hemma hos-reportage tillsammans. Och om du bjuder hem oss så lovar jag att ta med mig fika! Det är inte fy skam det.

Ha en toppen-helg nu och tänk ett extra varv på om du har ett tjusigt hem i fickan! Puss!

3 reaktion på “Har du ett underbart hem?

  1. Maja

    Va kul! Flyttar till Växjö om en månad så hoppas så småningom att ha ett fint hem där. 😉
    Sofia Byström var och fotade min och min kombos lägenhet här i Stockholm för några veckor sedan för sin portfolio så där kan du se lite hur det ser ut. Fast en del är ju min kombos grejer och i Växjö blir jag sambo med en med (typ) tusen musikinstrument. Så lite annorlunda kommer det allt bli. Men jag tror bestämt att jag hör av mig sen när jag kommit till rätta för jag har bestämt mig för att tycka det är okej att säga att jag tycker att jag bor fint. (Egentligen är det ju konstigt att det känns lite fel att säga att man tycker om något bara för att det är ens ”eget” som det gäller..)
    🙂 Ha en fin helg!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *