Frukostfolket

6Igår hade jag, Amanda och Sara ett frukostmöte på mitt kontor. Vi skulle skriva en offert och gå igenom ett grymt roligt projekt som vi håller på med just nu.

2Vi bestämde dagen innan att vi skulle ha en knytisfrukost – bästa sättet att börja dagen på! Jag kokade kaffe, köpte de godaste valnötsfrallorna på Danskan och pålägg. Sara hade med sig pocherade ägg och… 

8…en himmelskt god chiapudding med blåbär och kokoschips.

9Amanda hade gjort en helt fantastisk frukostefterrätt (borde vara obligatoriskt efter varje frukost!) som bestod av krossade bokstavskex, mascarpone med lime och blåbär. Hon hade även dekorerat så fint med bokstäverna <3 Grundreceptet hittar ni här.

7Jag hade himla roligt med en croissant! Ps. Här ser ni min nya hårfärg! Det fick bli en askbrun färg från Daviness, alltså en färg som är ganska lik mina naturliga hårfärg. Vi kom helt enkelt fram till att jag passar väldigt bra i brunt 🙂 Tänker att jag vill se ut som Anna Karina i håret.

5Sara passade på att fota den grymt Instagram-vänliga frukosten.

 

3Efter att vi hade fotat, gått igenom vad som hade hänt sedan sist och ätit oss igenom den supergoda frullen så satte vi igång att jobba, leta efter inspiration och skriva på offerten. Älskar sånna här dagar alltså!

1Det var så himla härligt att vi bestämde oss för att vi ska ha ett kreativt frukostmöte minst en gång i månaden, äta godsaker och komma på roliga idéer. Sagt och gjort, nu har Kalmar äntligen fått ett eget frukostfolk! Och om allt går vägen så kan jag berätta ganska snart vad vi har i görningen… Ni får hålla utkik här på bloggen!

2 reaktion på “Frukostfolket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *