Vecka 21 – bröllopsveckan!

fca07bae07589ece27bafda4209a2b01d15809241ba95673078ee4278818f572    b88ab4dbcc308287af7a58dc3c5290b6

Hej raringar! Bloggen har inte uppdaterats så mycket den senaste veckan men det har varit så himla mycket nu! Min bästa vän ska nämligen gifta sig på lördag och jag kommer att vara toastmadame på bröllopet så det är en hel del att fixa inför det. Och det ska bli såååå roligt! Jag kan liksom inte hålla mig längre, jag vill att det ska bli lördag nu nu nu!

Så här kommer en veckoplanering med bröllopsbonanza, hoppas ni gillar!

♦ Idag har jag haft möten hela dagen, både med både försäkringsbolag och en coach! Jag har varit en stund i butiken, sålt en golvlampa och skickat några varor till de som inte bor i Kalmar men som vill handla hos Bonbons ändå! Även fast min webshop inte öppnat än så har jag ändå kunder över hela Sverige, det är fint tycker jag <3

♦ Imorgon har jag morgonmöte med tidningsredaktionen som jag jobbar för och resten av dagen ska jag göra med en plocksida!

♦ På onsdag ska jag göra färdigt en meny åt restaurangen Söderport som de ska ha i sommar. Ska visa den när menyn är tryckt, färdig och redo att användas! Sedan så ska jag förbereda vissa hemliga saker inför bröllopet…

♦ Jag ska redigera foton, skicka mail och göra annat måste-göra-kontorsarbete på torsdag.

♦ På fredag är butiken öppen som vanligt till kl 15 men på eftermiddagen så ska jag få hjälp så att jag kan hjälpa till och dekorera i bröllopslokalen! På kvällen så blir det ett besök på mediabyrån Alarmstreet som inviger sina nya fina lokaler och efter det så blir det middag på Kronan med alla bröllopsgäster!

♦ Och på lördag är det DEN STORA BRÖLLOPSDAGEN då Louise och Simon gifter sig! Dagen börjar kl 9 på frisörsalongen Frank då Louise, Emma, Lizette och jag ska få håret uppsatt. Kl 14.30 börjar vigseln i kyrkan och sedan fortsätter festen på Stensö. Jag har aldrig varit toastmadame innan så det ska bli himlans roligt men det är allt lite nervöst också! Jag och Jonas ska vara bröllops-dj’s mot småtimmarna så vi hoppas på att hela dansgolvet ska fyllas och att de ska stämma upp i sång! Ps. På lördag är butiken öppen som vanligt eftersom fina Mia ska stå bakom disken.

♦ På söndag så kör vi enbart bakisdag med pizza och marängswiss! Förhoppningsvis så gör det ont i våra fötter efter all dans och whiskeyrösten är påtaglig efter allt sjungande. Fint som snus!

Fotona kommer från mitt Pinterest-konto

En reaktion på “Vecka 21 – bröllopsveckan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *