Sista dagen i april och fem fina saker

Tänka sig. Imorgon är det redan maj, typ årets bästa månad. För då blommar Sverige. Folk blir lite vänligare och får mjukare armbågar i maj. Det är varmare temperatur, träden blir gröna igen och vi har hela sommaren framför oss. Och idag är det valborg och i eftermiddag ska vi kolla på brasan. Efter det ska vi äta middag hos våra fina kompisar och gosa med deras nya kaniner. Längtar! Men nu ska ni få se fem fina saker som jag se fram emot just nu, utan inbördes ordning:

 

happylights1. Jag har gjort två DIY-jobb till inredningstidningen Älskade Hem! Lovar att hojta till när numret finns att köpa i affären.

sängen2. Att ta sovmorgon utan att ställa väckarklockan och få sova ut. Det är lyx på riktigt.

porslinsrådjur3. I maj ska jag se till att få umgås mer med den här personen! Alltså Jonas då, inte rådjuret. När båda jobbar mycket så hinner man inte riktigt att ses, vi somnar mest i soffan framför ett tråkigt tv-program. Men i maj, då ska vi minsann göra cykelturer med hela vår lilla familj, fixa picknickar i trädgården och åka på loppisturer! Mer tid med familjen alltså!

barnrum4. Vår lilla Tuva fyller fyra år i sommar! Hon har blivit så stor och det var egentligen inte så längesen som hon var liten bebis och låg i en barnvagn och behövde blöja. Nu är hon stor, kan äta själv, har en stark karaktär och vilja, har intressen och vet vad hon tycker om och inte tycker om. Vår fantastiska tjej har verkligen blivit stor nu!

bonjourvintage5. Och det bästa och finaste av allt är att familjens hopp kommer att föra blogg-arvet vidare. Här står Tuva på en stol och fotar pannkaka med sin lilla leksakskamera. Jag antar att hon har sett sin mamma stå på en stol på tok för många gånger för att fota mat och bakverk i fågelperspektiv. Och det är väl klart att Tuva ska börja blogga! Men det får bli om några år då.. Och jag i min tur tänkte lära henne allt jag kan! 🙂

Ha en fin valborg nu raringar!

2 reaktion på “Sista dagen i april och fem fina saker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *