Semlor och tulpaner

Processed with VSCOcam with f2 preset

Här ser ni två av mina favoritsaker under den här säsongen: Semlor och tulpaner. De förgyller januari även fast det är så himla, himla kallt ute. Känns lite ovant att vara ledig lördagar nu också, jag har ju butiken stängd under lördagar på grund av min foglossning. Det är verkligen fint att ha helt lediga helger med min Tuva utan att jäkta och stressa till jobbet. Istället tar jag allt i min takt. Lördagsbadar, äter frukost i ett långsamt tempo som skulle kunna jämföras med en sengångares och så unnar vi oss semlor till förmiddagsfika.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag är ju som Ture Sventon, jag älskar också semlor så mycket! Enligt mitt tycke så finns de bästa semlorna på Stensöbageriet och på Holmgrens i Kalmar. Det är ju fint att man kan fortfarande njuta av tulpaner och semlor fast man går som en anka och måste mest sitta ner.

I helgen så ska vi hälsa på hos mina föräldrar. Kanske ta en minikort promenad och titta på ett gulligt torp på söndag. Det ni. Drömmen om ett sommarhus lever kvar fast det är minusgrader ute, skam den som ger sig. Trevlig helg nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *