Påsken på Öland

bonjourvintage1Min påskafton började med att jag hade öppet i butiken i tre timmar! Eftersom det var så otroligt fint väder så ställde jag fram blombordet och dekorerade med nejlikor, dagen till ära.

bonjourvintage10När klockan blev två låste jag butiken och cyklade till saluhallen för att hämta upp en påsktårta med ägglikör som jag hade beställt av Johannas choklad. Sedan så tog vi bilen och körde över Ölandsbron för vi skulle nämligen till Vickleby!

bonjourvintage13Vår slutdestination var Bo Pensionat som är en mysig restaurang i ett gult stor hus, mitt på Vickleby bygata. Jag är lite kär i Vickleby bygata, tänk att ha ett eget hus där alltså!

bonjourvintage8Inredningen är så fin där inne, fullt med gamla möbler och tapeter med rosor på.

Bonjourvintage5Jag drack deras äppelmust och såg ut såhär i klänningen från Maria Westerlind!

bonjourvintage4-1Och här ser ni mina fina föräldrar och min lilla Tuva! Jonas jobbade tyvärr denna helgen, men åh vad vi saknade honom. Det gör man alltid lite extra när det är storhelger.

bonjourvintage7Vi åt av påskbuffén och favoriterna var lax med gräddfil och hackad rödlök samt pajen med kantareller på. Så gott!

bonjourvintage6Efter maten bjöds det på blåbärspaj med grädde. Vi bestämde oss för att gå ut och äta efterrätten och dricka kaffet i trädgården.

bopensionatNi förstår ju varför vi ville ut. Finare påskväder får man leta efter. Och finare trädgård också för den delen.

bonjourvintage14Tuva fick plocka blommor och klättra i bästa klätterträdet.

bonjourvintage15Och träden blommade och det var fjärilar överallt <3 Så himla fin påskafton!

3 reaktion på “Påsken på Öland

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *