Påskafton!

bonjourvintage

Bonjour alla påskfirare! Idag är det påskafton och jag började dagen med att gå upp kl sju, Tuva var som vanligt piggare än tuppen själv! Så vi gjorde i ordning påskfrukost med våra ägg som vi hade målat dagen innan och skålar med mjölk, flingor och jordgubbar. Mums.

Sen så begav jag mig till butiken för jag skulle ha öppet 11-14. Några kompisar kom och hälsade på och vi satt ute och lapade sol och drack kaffe de stunderna som jag inte hade några kunder i butiken. Men det kom en hel del nyfikna besökare, trots att det var påskafton! Tack alla som kom och handlade i butiken idag <3

Sedan tog jag på mig vårkappan som har den finaste påskgula färgen och jag satte familjen i bilen och vi styrde kosan mot Öland. Vi åkte över ölandsbron i vårsolen och hamnade i Vickleby där vi åt en god påskbuffé på Bo Pensionat. Sedan tog vi kaffe och paj i den härliga och lummiga trädgården. Nu ska vi åka mot Torsås för att gotta oss med en påsktårta som Johannas Choklad har gjort samt titta på Mr Selfridge. Älskar den serien alltså! Hur har ni firat er påskafton?

Ps. Nu har vi korat vinnaren i Instagram-tävlingen! Grattis Paralill till blomdiademet!

5 reaktion på “Påskafton!

  1. Madeleine

    Jag älskar din kappa. Har bästa bästa färgen och formen! Hoppas jag har turen och hittar något liknande. Joyeuses Pâques! (hoppas jag skrev rätt, min franska är ringrostig).

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *