Ett stycke önskelista

dsc_1505

I morgon är jag en riktig födelsedagsgris och fyller hela 31 år! Till skillnad från många andra så älskar jag att fylla år och har inget emot att bli äldre. Älskar faktumet att jag blir klokare och får mer kött på benen för varje år som går! Eftersom julafton närmar sig med stora steg så tänkte jag göra en hederlig önskelista här på bloggen, mest för att det är roligt att sammanställa alla saker som man önskar sig just nu:

nukensanky

Jag är alltid på jakt efter snygga skåp. Förvaring är något som jag alltid uppskattar, kanske extra mycket när vi har flyttat till hus. Just nu håller vi på att göra barnens rum fina och jag letar efter äldre vintageskåp där vi kan förvara alla leksaker, gärna just det gråa skåpet som syns på bilden! Och knopplisten är också en sån grej som jag önskar mig till både Tuvas och Olles rum.

14016_9b48e5179e-artprin1

Postern ”Lingua Florentis II” av Iris Murdoch från Artilleriet och är så magiskt fin att den kan pryda vilken vägg som helst.

81842835

Kan man få för många champagneglas? Jag tror faktiskt inte det. Jag har samlat på mig ett ex antal kupade glas från loppisar och antikaffärer men tyvärr så har många gått sönder efter diverse middagar och kalas. Det tyder på att det har varit fantastiskt roliga kalas antar jag? Men nu vill jag gärna ha dessa fina kupade champagneglasen med vintagekänsla som känns rejäla och tål vilda middagsbjudningar!

bcapeagry_ls1

En Ergobaby. Jag har fått låna mina kompisars bärsele och förstår inte hur jag kunde klara mig utan en när Tuva var liten!? Olle älskar att sitta i den och det underlättar så mycket att jag kan göra saker samtidigt som jag bär Olle. Jag har liksom båda händerna fria plus ett nöjt barn! Frihet för båda. Han känner sig lugn och trygg när han är nära mig och ibland somnar han i den när jag donar som mest. Bästa bebisgrejen.

falkenbergs-strandbad-1-1024x675

En julklapp som jag verkligen, verkligen vill ha: SPA! En natt på Falkenberg strandbad eller Ystad Saltsjöbad hade suttit så fint just nu. Att få sova, få en rejäl helkroppsmassage, gå långpromenader längs stranden, andas frisk havsluft och få en ansiktsbehandling som heter duga. Det är precis vad denna trötta småbarnsmamman behöver! En total extreme makeover – oh yes, please.

ells_0140026_mr

Denna fina sänghimmeln i tvättad chambray av lin med rå kant från Ellos Home. Vi har en baldakin från Artilleriet men eftersom den känns så himla somrig så vill jag ha en lite mer vintrig himmel över sängen som gör att det känns som att man sover i en kokong. Jag är egentligen lite som en björn. När vintern kommer så vill jag bara försvinna och gå i ide. Sedan när våren börjar närma sig så gör jag come back och blommar ut igen… Och hänger upp baldakinen över sängen igen som skyddar så bra mot mygg och svalkar så fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *