Min önskelista med fina saker

önskelista1. Kuddfodralet Splash från Fine Little Day. 2. En enkelresa till Paris eller ett Paris i klossar från Kiko, Mokkasin. 3. Cykel med färgen Fläder från Bike-ID. 4. Valfri prom dress från 50-talet, Adored Vintage. 5. Två koppar med gula löv, Fine Little Day. 6. En skärbräda som är enmåne, Fine Little Day. 7. Origamibollar från Up the wooden hills. 8. Fina lådor att förvara saker till kontoret, Hay. 9.  En glad och en ledsen t-shirt beroende på vilket humör man är på, Fine Little Day. 10. En snygg arkivmapp att förvara viktiga papper i, Hay

Jag har skrivit en önskelista till jul med klappar som jag önskar mig. Fast jag börjar närma mig 30 år så blir jag nog aldrig för gammal för sånt här. Att samla ihop fina saker som man har drömt om på ett och samma ställe. Jag har listat 10 saker som är så fina att det förslår. Det är saker till min framtida kontor, det är origami, det är en kudde som jag har önskat mig i flera år, det är en cykel som har en färg som heter Fläder som jag ska cykla snabbt på när våren kommer och en prom dress såklart till livets alla fester. Vad önskar ni er till jul?

Translation: I have written a wish list for Christmas with some gifts that I desire. Though I am getting close to be 30 years old I will probably never get too old to collect nice things that I have been dreaming of in one place. I have listed 10 things that are so fine. There are things to my future office, like origami, a pillow that I have wanted for years, a bike that has a color called Elderberry and that I will cycle rapidly when spring comes and the prom dress of course to all of life’s celebrations. What do you want for Christmas?

4 reaktion på “Min önskelista med fina saker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *