Påskbebis, vårsol och långhelg

{"DeviceAngle":-0.06604599207639694} Processed with VSCOcam with f2 preset

Åh vad jag tycker det är härligt med påsk! Idag är det ju skärtorsdag och i morse klädde vi Tuva till gullig påskkärring med huckle, förkläde, rosiga kinder med fräknar. En liten sopborste fick hon med sig till förskolan också <3  Den lille fick dagen till ära en gul påskoutfit som Tuva hade när hon vara bebis. Kan inte sluta titta på honom, bara snusar in hans underbara bebisdoft och njuter. Det känns fortfarande lite surrealistiskt. Vill liksom slå in luktminnet i ett paket och förvara det i mitt huvud hela livet (och eventuellt öppna det när allt är grått och deppigt).

Men just nu håller jag på att städa här hemma och pynta påskriset innan det är dags att att bege sig till bvc där vi ska väga bebisen för första gången sedan bb! Imorgon kommer vi att få lite besök av släktingar som vill träffa bebisen och på lördag så ska vi till Öland och äta påskbord. Sedan kommer nog helgen mest bestå av promenader och fikor i vårsolen. Jag är så himla glad att bebisen bestämde sig för att titta ut i helgen så att vi kunde fira vår första påsk ihop.

Så vill mest önska er en riktigt fin långhelg, hoppas att ni får mycket godis i era påskägg och att solen lyser på er. Påskpussar!

5 reaktion på “Påskbebis, vårsol och långhelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *