Första advent

Det är äntligen första advent och julkänslorna spirar! Jag fullkomligt älskar julen och tycker nästan att det är förberedelserna som är det absolut roligaste, när man skapar den där magiska stämningen. När Engelska Tapetmagasinet berättade att de kommer sälja sina populära julstrumpor med William Morris-mönster igen så var jag bara tvungen att slå till på två stycken, en till Tuva och en till Olle. Tycker de är så himla fina och de ska antingen hängas vid vår kakelugn eller vid den öppna spisen.

Så fort jag ska fika i stan så brukar alla vägar leda till mitt favoritfik Balck coffee som rostar sitt egna kaffe och har stans bästa baristor. Nu har de även kommit med ett julkaffe som heter Costa Rica El Cipres och smakar kola, så när jag ändå var där för ett möte i veckan så passade jag även på att köpa en påse julbönor.

Och så ser jag alltid till att ha amaryllis i snitt på bordet, gärna i min runda vas från Nordsool. Dessa ljuvliga och knoppiga amaryllisarna med aprikosfärg köpte jag under min fredagsrunda och kommer från sötaste blombutiken Blomman för dagen.

Tuvas julkalender från Ferm Living har också kommit upp på väggen och i vanlig ordning så slog jag in alla paketen i högsta hemlighet, nämligen kvällen innan första december när alla barn låg och sov. Kalendern är fylld med lego, choklad, pyssel och sånt som Tuva verkligen älskar. Och Olle är mest nöjd med sin chokladkalender än så länge, som tur är!

Jag har även hittat en helt fantastisk julstjärna som kommer från Watt & weke. Men den ska ni få se när den hänger uppe i vårt sovrumsfönster, lite senare.

Ps. Ikväll avslutas denna tävlingen där ni kan vinna Ida Magntorns nya bok. Vid kl 20.00 utser jag en vinnare på mitt instagram-konto, så du har fortfarande chans att vinna!

Hoppas att ni får en fin första advent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *