Mors dag med mina favoriter

DSC_5786DSC_5812DSC_5764maddeDSC_5818DSC_5768DSC_5751DSC_5760

Idag är det mors dag, den ljuvaste majdagen av dom alla! Vi firar med strålande solsken och med den traditionsenliga middagen på Stufvenäs tillsammans med barnen och mina föräldrar. Att äta på Stufvenäs när det är mors dag är sen gammalt. Min mamma ska givetvis firas också, hon har redan fått en bukett rosor och ett par solglasögon som gör att hon ser ut som en filmstjärna! Hon ställer verkligen upp för mig i vått och torrt. Att känna den tryggheten som jag får av henne varje dag är obeskrivlig. Tack för du finns och allt för du gör för mig, mamma!

Just nu håller Tuva på att måla en teckning till mormor och jag skymtar en kartong som är formad som ett hjärta. Olle har precis lärt sig att gå och kastar ut saker från lådorna. Och samtidigt som allt detta händer känner jag bara en enorm tacksamhet. Jag vet inte vad jag skulle göra utan barnen? Dom är det bästa som har hänt mig och kommer alltid vara mina favoritpersoner, även om dom kan få mig att skratta och gråta under en och samma dag 🙂

Innan jag börjar lipa så vill jag även passa på att säga att ikväll kommer jag att lansera något stort, nämligen vår byrås hemsida! Då ska ni få veta namn, koncept och hur hemsidan kommer att se ut <3 En början på något stort och nytt i mitt liv. Ha en fantastisk dag nu så ses här på bloggen ikväll!

Ps. De fina fotona har Cecilia Martinsson tagit under en varm vårdag när vitsipporna blommade och barnen var på sitt (nästan) bästa humör!

En reaktion på “Mors dag med mina favoriter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *