En inflyttningspresent från Falu Rödfärg

Detta blogginlägget innehåller gåvor.

bonjour-vintage-falu-rodfarg-2-1

Jag vet inte hur det är med er men denna hösten har vi liksom bara kurat ihop oss, eldat i kakelugnen och spelat spel så fort vi har kunnat. Vi håller på att lära känna huset för fullt just nu och därför är det extra skönt att bara vara hemma och mysa. Jag fick några himlans fina inflyttningspresenter av Falu Rödfärg precis när vi hade flyttat in. De har nämligen börjat att göra underbara filtar och sittunderlag som är designade av Mia Svalänge.

bonjour-vintage-falu-rodfarg-21

När huset är extra kallt så brukar Tuva svepa in sig i barnfilten och dricka varm choklad. De vackra sittdynorna är perfekta att ha på vårt lilla vedförråd så att vi kan vara goa om bakarna när vi sitter och tittar ut på fåglarna. En filosof är hon min lilla Tuva-duva och många frågor blir det nu, om högt och lågt. Och så kommer hon på finurliga saker och vill göra sånt som gör skillnad. Då kan man behöva en tänkarbänk där man kan kommer på alla bra tankar.

bonjour-vintage-falu-rodfarg-14

Eftersom de är tillverkade i 100 procent ull så är de mjuka, varma och sköna med en härlig lyster. Jag tänker att både filten och sittunderlagen är väldigt bra julklappar för alla som behöver lite extra värme och som för tankarna till alla vackra faluröda hus med vita knutar! Så tack Falu Rödfärg för de fina gåvorna <3

Förresten. Snacka om att jag blev förvånad och glad när jag såg att det var min härliga kompis Moa (som jag hade Debaser-klubben Le Plus med) och hennes söta familj som är med i filmen som visas på startsidan! Den fick mig att längta till sommaren och salta bad nu..

En reaktion på “En inflyttningspresent från Falu Rödfärg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *