Sommarlistan 2016!

bonjourvintage5

Tjoho! Det är ju tradition att jag kommer med en sommarlista och här är listan för 2016! Gärna sådär mitt i semestern också…  Sommaren har hittills varit väldigt fin mot oss och det kanske märks på mina glesa uppdateringar men det ska jag råda bot på för här kommer min sommarlista! Lite sen på bollen men det är ju faktiskt fortfarande sommar! Då kör vi. 

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 16.49.39

Hur ser dina planer ut för sommaren?

Eftersom jag är föräldraledig (eller föräldrajobbar) med en liten bebis i sommar så tar jag det väldigt lugnt. Men så har jag även en aktiv femåring som har sommarlov och behöver underhållas i princip varje dag. Kontrasten i det. Så vi har bestämt att vi inte ska åka långt bort denna sommaren utan bara göra småutflykter till Öland, Torsås, Vimmerby och andra små byar. Och sedan avslutar vi sommarlovet med en vecka på Gotland! Men planerar att bada, sola, äta glass, mysa, äta god mat och bara njuta av att vara med familj och vänner!

16

Vad ska du göra på midsommar?

Vi firade hos mina föräldrar! Kransbinderi. Sillunch på altanen. Dans, fiskedamm och fika i Ekbacken. Grill och jordgubbstårta på kvällen. Och så var det ju rekordvarmt så vi avslutade midsommaren med att bada i Iglasjön. Himla fint!

eksta_49

Vad ser du mest fram emot i sommar?

Att vara tvåbarnsmamma! Jag ser även fram emot min bok Pretty Please som kommer nu i juli! Den blev ju lite försenad i och med att jag blev gravid och så. Men den 21 juli ska den finnas i butikerna! Jag längtar efter andra veckan i augusti, då vi ska vara på Gotland. Där ska vi bo i ett magiskt hus tillsammans med Louise och Emma samt deras familjer. Vi ska äta saffranspannkaka, åka till Fårö, gå på loppisar, fira Tuva som fyller år och bada en masse. Håller mina tummar att det blir bra väder då. Jag hade ju saknat Gotland förra sommaren så nu blir det äntligen av!

Vad saknar du i sommarplanerna?

Huset vi har köpt! Vi ska flytta in i september men jag längtar så mycket efter det. Jag tänker ofta på hur vi ska inreda det och hur det kommer att kännas att ha flera rum, en balkong, en berså och en trädgård där man kan odla grönsaker. Och bara känslan att gå ut och plocka veckans fredagsbukett? DEN känslan!

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 16.49.50

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Glass såklart!

Bästa sommarlåten?

Laleh – Bara få va mig själv.

10

Ska du åka på någon festival i sommar?

Nope! Hälsar kanske på Jonas när han jobbar på Emmabodafestivalen nästa vecka.

Vad vill du helst grilla?

Korv, pizza och majs!

38

Vad dricker du i sommar?

Cava, vatten och kaffe!

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

Kimonon. Perfekt till klänningen eller baddräkten.

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 16.49.15

Bästa parken?

Astrid Lindgrens värld! Miljöerna kallas för parker och jag tycker det är så himla mysigt där! Det är lika mycket för barn som vuxna liksom.

Skärmavbild 2016-07-18 kl. 16.50.06

Bästa badstället?

Älskar att bada vid den hemliga bryggan i Törn. Här kan man även fiska, äta frukost och ha kräftskiva. Men det är absolut det bästa badstället.

eksta_85

Vad hoppas du på till nästa sommar?

Det roligaste av allt är att allt jag önskade mig förra sommaren har slagit in till denna sommaren! Vi ska åka till Gotland och så har vi även köpt ett hus! Och min hemliga dröm slog också in, jag blev gravid <3 Nästa sommar önskar jag nog mest att vi ska njuta av vårt hus, att vi har mycket ledig tid tillsammans och att det blir en tågresa till Italien! Sedan hoppas jag givetvis att jag fortfarande jobbar med mitt företag och att jag ska uppnå mina mål som jag har satt. Vi får se hur det ser ut nästa sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *