7 fina saker just nu

ad561-f6f32-18ec5-81332-ffc10-8e099-c13c8-7cc1c

Fint hem.

Pluras kök är till salu. Och resten av lägenheten också för den delen. Detta legendariska kök som man kunde se i det legendariska programmet Pluras kök där Mauro Scocco var någon slags husgud och där Håkan Hellström blev full och glad i ett program. Undrar bara om vin och cigg ingår i köpet? Mäklarannonsen hittar du här!

pannkakstårta4

Fint och gott.

Det är tydligen internationella pannkaksdagen idag! Det kan man fira med pompa och ståt och en rejäl pannkakstårta ala Pettson och Findus! Här hittar ni receptet.

tin_can_studios_peonies_garden_roses

Fina fredagsblommor.

Det finns ingen som gör så överdådiga blomkreationer och blombuketter som Tin Can Studios. Synd för mig bara att de finns i Brooklyn i New York. Måste göra ett besök där när jag åker till New York.

baklava_lampa_51667956e087c3705e120980

Fin ljuskälla.

Min absoluta favorit när det kommer till bordslampor är Baklava-lampan. Formgiven av arkitekttrion Claesson Koivisto Rune för Örsjö Belysning. En mjuk lampa som ger ett mjukt ljus i olika lager, rött, rosa och vitt när den tänds. Och det bästa av allt? Denna lampan kommer att säljas i min butik Bonbons!

10903491_794064377394787_361908661_n

Fin bebissak.

En moseskorg! Hur gullig? Verkligen inget måste men vilken fin grej att ha till bebisen ändå! Just denna moseskorgen kommer från Jollyroom och har praktiska handtag och en liten sufflett som är perfekt om man är utomhus och vill skydda bebisen från solens strålar.

Skärmavbild 2016-03-04 kl. 18.21.25

Fint Instagramkonto.

Mitt absolut bästa Instagramkonto just nu är _foodstories_. Det är nästan jobbigt att titta in där för allt är så himla fint. Finaste bakverken, finaste stylingen, finaste alltihop. De får mig att vilja gå över till den mörka sidan och fota med mörka bakgrunder istället för ljusa som jag gör nu. Men alla har ju sin grej och det är ju det viktigaste – och de gör det så himla bra.

TheKitchn_Tea-1-1

Fin dryck.

När jag vill ”festa till det lite” så finns det inte så jättemycket att välja på när det kommer till alkoholfria drycker. När jag är ute på restaurang så brukar jag beställa den syrligaste alkoholfria drinken de har. Men när vi är hemma och det är fredag och jag vill gotta mig lite med något kallt så brukar det oftast bli alkoholfri Ginger Joe si ett glas med pressade limeklyftor och isbitar. Ginger Joe är en ingefärsöl men egentligen har ingenting med öl och göra, den innehåller varken humle, malt eller jäst. Jag skulle säga att det är mer som en läsk som smakar ingefära och som är mycket beroendeframkallande. Så fantastiskt god!

3 reaktion på “7 fina saker just nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *