Två jobb som finns ute!

Regnet bara öser ner och vi bestämde oss för att flytta fram hemma hos-reportaget som skulle göras idag. Det är nästan omöjligt att fota när det är så otroligt mörkt och grått utomhus (om man inte vill fota med blixt då det vill säga) plus att jag är fortfarande förkyld och alla gravidkrämpor sköljer över mig just nu… halsbränna, foglossning, trötthet, you name it. Det är måsskit och Tuvas handavtryck på våra fönstren men jag känner att jag inte bryr mig så mycket just nu. Hälsan måste ändå komma först och min kropp säger åt mig att vila – så då gör jag det. Ganska skönt att skita i dammtussar och klädhögar, det är nog fler som borde göra det. Ingen är perfekt, jag lovar! I helgen ska det ju ändå julpyntas här hemma så då tänkte jag ta ett tag med dammsugaren. Om jag orkar…

Nåväl, jag tänkte passa på att visa er två jobb som jag har gjort till Kalmar-tidningar och som finns ute just nu!

nyttboende1

I det senaste numret av Nytt Boende så har jag fotat hemma hos-reportaget i Hossmo. Ulrika Melin Wahlin har skrivit texten.

kalmar1

Och i tidningen Kalmar så har jag gjort en plocksida med olika julklapps-tips där alla produkter har en koppling till Kalmar, som till exempel lampor, affischer, leksaker och brickor.  Spana in vetja och heja Kalmar!

En reaktion på “Två jobb som finns ute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *