The Little Paris Kitchen

Det är så många som har tipsat mig om Rachel Khoo och hennes matprogram The Little Paris Kitchen. En del säger att vi påminner om varandra, att vi har samma klädsmak och att jag skulle älska hennes recept. Eftersom jag inte har BBC och de andra tv-kanalerna där programmet sänds så har jag liksom glömt bort att kolla upp The Little Paris Kitchen. Tills idag, då jag bestämde mig för att se vad den där brittiska kocken som bor i Paris, gick för.

Hon bestämde sig att flytta från England till Frankrike, för att göra kakor och bakelser. Inte ens hennes mamma trodde på henne, men hon följde sin dröm och lärde sig att göra bakelser enligt det traditionella franska köket. Sedan startade hon upp en restaurang i sin egna lägenhet som blev en omedelbar succé. Och jag måste säga att jag är helt frälst! Jag älskar all mat och alla bakverk hon gör, hennes inspirerande sätt, att hon gör Madeleinekakor (mina favoriter) och att hon hänger i sitt lilla kök i Paris med gamla emaljbunkar, en gasspis och flott porslin. Jag vill att Rachel Khoo ska bli min bästis!

Men tills dess så plöjer jag varje avsnitt och försöker lära mig recepten utantill. Har du inte sett The Little Paris Kitchen än så borde du göra det nu, här hittar du avsnitten från den senaste säsongen. Och sen så har hon ju gjort en kokbok också, icke att förglömma. Den står på min inköpslista nu. Dags att göra Madeleinekakor!

7 reaktion på “The Little Paris Kitchen

  1. Susanne

    Hej! Jag blev så sugen på att se detta! Men när jag klickar på BBC-länken så kommer jag bara till recepten från avsnitten, inte själva avsnitten. Var hittade du dem? Tacksam för svar!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *