Sweet food & photography

349 1314 11

Bästa Linda Lomelino har släppt en ny bok som heter Sweet food & photography där hon delar med sig av fantastiska recept på underbara bakverk. Och som boktiteln antyder om så är boken indelad i tre kapitel där Linda ger tips på hur du lyckas med bakningen, hur du stylar och dekorerar dina bakverk samt ger tips på vad du ska tänka på om du även vill fota dina skapelser.

Jag blir så himla inspirerad och vill sätta igång direkt med att göra pajer, macarons, cupcakes, tårtor och kakor när jag bläddrar igenom boken. Den är som en bibel för det händer något i mig när jag tittar på alla vackra foton, bakverken har blivit konstverk i mina ögon när Linda sätter sin prägel på dem. Hon har ett sjätte sinne för allt det vackra och det är guld värt att få se hur hon fotar och hur hon tänker när hon dekorerar. Hon har fingertoppskänsla när hon stylar med blommor, bär och loppisfyndade prylar som används som rekvisita i hennes foton.

Sweet food & photography kan med all säkerhet vara den bästa klappen för alla som gillar att baka, fota, styla eller som bara älskar att titta på vackra saker. Jag ska iallafall ge bort den till någon som jag tycker väldigt mycket om i julklapp!

Ps. Om du vill se mer av Lindo Lomelino och hennes foton så har hon en ljuvlig blogg som heter Call me cupcake. Bästa tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *