Franska Bakverk – en bok att sukta efter

8Tänk er en bok med franska delikatesser och fantastiska bakverk – då har ni Mia Öhrns underbara bok Franska bakverk! Boken kom ut i butikerna i höstas och har fått bästa betyg. Jag är ju en sann frankofil med sötad tand och älskar allt som har med Frankrike och bakverk göra!

1Hela boken är verkligen ljuvlig med vackra bilder, snygg styling, fantastiska illustrationer och typsnitt. Att bläddra i boken är en enda långa njutning! Här kan vi se tarte aux poires som är en himla god pärontårta!

7Recept på den franska delikatessen eclairs finns såklart med.

6Små söta bakelser gjorda på bottnar av smördeg.

3Och ni kan även hitta min absoluta favorit-kaka Madeleines som smakar lite som en liten mandelkubb. Och snyggt namn, ni kan kanske gissa varför just denna kakan är min favorit?

4  Äppelbakelser! Åh en dag ska jag verkligen bo i Frankrike. En dag flyttar vi dit, plockar äpplen från träden och bakar och gottar oss med franska bakverk. Dricker likör på verandan och njuter av den franska atmosfären! Precis så känner jag när jag läser denna underbara boken. Mia Öhrn har verkligen fångat den franska kulturen, stylingen och känslan med bravur. Boken har allt och lite till! Så gå raka vägen till bokaffären och investera i denna fantastiska bok som bör finnas i varje bakfantast och frankofils hem.

Och vet ni vad? Alla mina bloggläsare får en rabatt på Franska Bakverk som gäller till 25 maj. Om ni klickar här så får ni köpa boken för 145 kr på Bokus (ordinare pris för boken är 175 kr). Rabatten dras i kassan när man har skrivit in kampanjkoden ”bakverk”. En ganska bra mors dag-present va? 

7 reaktion på “Franska Bakverk – en bok att sukta efter

 1. elinor

  Hej! hur kommer det sig att du gillar frankrike så mycket? pratar du franska? Skriv mer om din fablaisse för frankrike! Vilka platser gillar du/har du besökt?

  Mvh
  elinor (som bor frankrike hela året!!!)

  Svara
  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Jag älskar Franrkike så mycket för alt det de gör är så estetiskt och vackert! Jag har läst franska men kan inte så mycket faktiskt. Lovar att skriva ett inlägg där jag berättar mer om min förälskelse till Frankrike!

   Åh tufft att du bor där! Vart då om man får fråga? Kram!

   Svara
 2. Madeleine

  Vad härligt! Jag är både frankofil och anglofil. Har haffat en engelskman så den angofila delen är ganska lycklig. Men bor gärna i Frankrike med. Min svärfar har ett hus där, hoppas vi kan få låna den i sommar.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *