Reportage i Kvällsposten

tidning4

Tjo! Jag är äntligen hemma igen efter några dagar i Stockholm! Det har varit intensivt men samtidigt fantastiskt inspirerande att få uppleva Formex igen och få träffa mina fina vänner som jag saknar så mycket. I torsdags kunde man även hitta ett reportage om mig och boken i Kvällspostens bilaga Hem & bostad. Även fast inte boken har kommit ut än (den kommer ju i maj!) så har tidningarna redan börjat skriva om den… så kul!

tidning2

Jag listade även mina fem favoritprylar här hemma. Kitchen Aiden och kameran fick komma högst upp på listan. Helt klart mina bästa arbetsredskap tillsammans med datorn.

tidning1

Eftersom jag åkte tåg typ hela dagen under torsdagen så hann jag inte skriva om reportaget men här kommer en bild på helsidan från Kvällsposten. Artikeln handlar lika mycket om min butik, om inredning och om min blogg. Fint som snus!

Nu ska jag bara unna mig en vilolördag innan det är dags att bege sig till restaurang och fira mami som fyller år <3 Och imorgon kommer en matig Formexrapport här på bloggen, titta in här då så ska ni får se hur det såg ut på inredningsmässan. Ha en fin lördag nu!

En reaktion på “Reportage i Kvällsposten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *