Favoritrummet

43441 4910 2620 32 256246371540

Som ni redan vet så älskar jag barnrum och vår barnkammare är inte ett undantag! Det är helt klart mitt favoritrum här hemma. Vi har blandat loppisfynd med ärvda saker och lite nytt som till exempel mattan, som kommer från Urban Outfitters. Sängen är ärvd från Tuvas farbror och är en grym växa-säng som vi hade spanat på ett tag när vi tittade på vinden. Den var målad i olika pastellfärger och var precis en sådan som vi hade tänkt oss.
Den rosa lilla klänningen som hänger över sängen är från h&m:s samarbete med unicef. Klart Tuva ska också ha klänningar på väggen! Docksängen med hjul är ett loppisfynd från en gammal Skol-loppis. Där får både dockor och nallar sova på nätterna. Istället för en himmelsäng så har vi hängt upp honeycumbs i olika storlekar och färger i taket. Och jo! Bordet som står i mitten är det senaste fyndet, som var i ganska dåligt skick. Det fick mina kära pojkvän sandpappra och måla om i en färg som heter frisk mint. Älskar allt som heter frisk mint!

17 reaktion på “Favoritrummet

  1. Emma

    Mattan, är det den från IKEA? Den är alldeles underbar iaf och inspirationen till framtida barnrum är stor här. Tack vill jag bara säga :D!!!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>