Popiscles med saft, kiwi, mango och massa bär

100När det är riktigt varmt ute så är det perfekt att göra egna saftisar, eller popsicles som man också kan kalla dessa goda glassar. Du kan använda dig av bär eller små bitar av frukt när du gör popsicles. Kanske har du ett överflöd av bär i trädgården? Då är det perfekt att använda bären till glassarna!

103Jag valde att skiva kiwi och lägga i längst ner i glassformarna. Sedan la jag i frusna mangobitar och olika bär som hallon, blåbär, krusbär och röda vinbär så det blir olika smaker på alla glassarna för att sedan hälla i en läskande saft så det täcker alla fruktbitar och bär.

102Sätt i glasspinnar, låt stå i frysen några timmar och sedan kan du safta dig med en popsicle! Hur gott som helst. Bästa tipset är att ha en bra och rejäl glassform så att man kan göra flera glassar åt gången. Jag köpte min glassform på amazon.com och är verkligen supernöjd!

101Och jag har verkligen blivit helt tokig i frusna glassar nu i sommar. Inget slår en frusen popsicle en tokvarm sommardag! Och det bästa av allt? Att alla kan göra dem, stora som små. Bara kör!

3 reaktion på “Popiscles med saft, kiwi, mango och massa bär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *