Mitt namn är Madeleine och jag frilansar som inredningsstylist och fotograf. Bor i ett riktigt Madickenhus från 1902 som ligger i Småland. Snart trebarnsmamma som älskar kaffe, blommor och amaryllis.
Detta är min blogg och den handlar om mitt liv, mina jobb och min vardag. Stort som smått.
Välkomna!
hej (at) bonjourvintage.se
0709 593 242
fint!
Åh herre, det ser alldeles himmelskt ut!
Låter underbart gott. Jag såg just att mina rabarber har poppat upp, så måste ju göra nåt med dem. Detta kan ju vara en idé. 🙂
Ser underbart ut!
Måste bara fråga, vart har du köpt din kniv? Finns de i hela set? 🙂
hej! menar du tårtkniven eller knivkniven? tror att man kan köpa knivkniven på cervera, tårtspaden kommer från mormors fönster eller något sådant ställe!
Mums!
Mmm, ser supersmarrigt ut. Vi har redan ett överflöd av rabarber på landet. Det här låter som ett ypperligt sätt att använda dem på!
Åh va gott det ser ut!! Och jag som älskar både rabarber och maräng, så detta är ju för bra för att vara sant. Ska genast testa.
Åh så gott det ser ut!! Älskar både rabarber och maräng så detta är för bra för att vara sant. Ska genast testa!!
SV: Det ska jag absolut göra! Jag är ju tyvärr hemma rätt sällan, men ska definitivt säga till de gångerna jag är där och har möjlighet att ses. (Och tack!)
Det blir något för morgondagen!
Men oj, den där såg ju jättesmarrig ut! Har tyvärr inget ”rabarberland” men måste testas ändå!
Mums så gott!=)
Det där är nästan inte ok. Det låter olagligt gott!