Macarons utan kjolar

Igår gjorde jag macarons med hallonsmak. Mitt andra försök att baka just macarons. Både bu och bä. Formen blev inte alls som jag hade tänkt mig och de små söta kjolarna som ska vara på kakorna lös med sin frånvaro. Attans! Men goda blev dem och konsistensen var faktiskt bra, man kan säga att det blev mer som en mini biskvi-bakelse. Nåväl, skam den som ger sig! Eftersom jag har rent mandelmjöl kvar i påsen så ska jag baka chokladmacarons med nutella till helgen. Hur gott låter inte det? Fortsättning följer.

28 reaktion på “Macarons utan kjolar

 1. Martina

  Åh! Blir helt sjukt sugen på alla fina bakgrejer som du visar i din blogg!
  Nä, vi vet inte om det är en pojke eller flicka, det får bli en överraskning 🙂

  Svara
 2. ebba

  Varför har jag inte hittat din blogg tidigare? Aldelles underbar!
  Vad använder du för recept. Jag har ett jättebra som har lyckats alla gånger, en gång sket jag till o med i mandelmjöl utan bara malde mandel en enda gång m kvarn! Lycka till

  Svara
 3. Mi

  Jag har bakat en del macarons. Och det där ser riktigt bra ut!! Kjol eller inte – det är svårt att få till den där höjden som du lyckas med!

  Svara
 4. raquel

  vadå för kjolar? fyllningen? de ser väldigt fina ut i alla fall <3

  har velat baka macarons hur länge som helst , men jag är vegan och kan inte äta ägg. fan

  Svara
  1. Madeleine

   macarons är inte svåra att göra egentligen men de är svåra att lyckas med! man måste ha turen med sig liksom och göra allt supernoga och perfekt och väga alla ingredienser. jag ska pröva en gång till så då får vi se hur det går!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *