Karameller som smakar Trocadero

5Nu ska jag visa er ett riktigt gott lördagsgodis! För ett tag sedan så la min före detta Hyper Island-klasskamrat Nicklas upp en bild på karameller som smakar Trocadero på sitt Instagram. Jag blev såklart väldans sugen på dessa godsaker men det visade sig att de bara säljs i Norrland! Surt sa räven.

2Men en dag fick jag ett litet paket i postlådan och det visade sig att det var Nicklas som var så snäll och hade skickat en påse Trocadero-karameller till mig i Smålandet! Tänk om inte Nicklas och Instagram hade funnits, då hade jag aldrig fått reda på att det fanns godis som smakade som min favoritläsk och jag hade aldrig fått hem någe gottegodis eftersom Norrland ligger alldeles för långt bort. Jag kan skvallra om att de är verkligen supergoda, så om du också gillar Trocadero så bör du försöka att hitta en langare i Norrland snarast!

7 reaktion på “Karameller som smakar Trocadero

  1. bonjourvintage Inläggsförfattare

   Jag kollade upp ingredienserna och då står det: Socker, glukossirap, citronsyra, apelsin- och äppeljuice, arom, syra (citron och fosforsyra), konserveringsmedel (E211), koffein, färgämne: E120, E160a.

   Så tyvärr var det E120 i det…

   Svara
 1. Frida

  Jag har hört att de säljs på Gårdby kafé och lanthandel också. Dit är ju lite närmre men en langare från Norrland funkar ju fint det med :).

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *