Bon weekend med prinsessbakelse och kalas

3Hurra! Nu är det äntligen fredag! Det ska såklart firas med prinsessbakelse och en köpp kaffe. Men bara för att det är helg så betyder det inte att jag tar ledigt för det.

7Nepp, för imorgon ska jag styla och fotografera ett barnkalas till en tidning, så därför har vi bjudit hem Tuvas fina kompisar. Det ska bli spännande hur det blir (eller urartar sig) eftersom barn är alldeles underbara och oberäkneliga! Men jag tänkte muta dom med tårta och annat roligt så det kommer nog gå bra ändå. Efter tre år som förälder så har man ju lärt sig ett och annat knep på vägen.

6Hoppas att ni får en härlig helg och passar på att njuta av hösten. Ta fram halsduken och baskern, gå ut och promenera bland alla vackra och färgglada löv till stans mysigaste café och drick varm choklad med extra grädde på. Och med de orden vill jag önska er en Bon weekend!

 

4 reaktion på “Bon weekend med prinsessbakelse och kalas

  1. Nina

    Vilken lyx för barnen att få ett extra kalas mitt i hösten=) Hoppas det går bra! Förresten kommer jag som bekant till en stad nära dig nästa helg. Är supernyfiken på det där pimpade plagget… Om du dessutom hinner med en kopp te hade det ju varit hur fint som helst!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *